In het begin vond ik het best spannend, dit was de eerste keer dat ik naar een coach ging. In de veilige omgeving die Jurien creëert kon ik al vrij snel mijn verhaal doen. Inzien welke patronen er speelden was confronterend, pas toen realiseerde ik me wat ik al die jaren steeds deed. Au. Dat waren flinke blinde vlekken.

Jurien hielp me om dit verder te onderzoeken en welke kant ik dan wél op wilde, in een tempo wat ik aankon, ook op de momenten dat het moeilijk was.

Grenzen aangeven (en überhaupt herkennen!) vond ik heel erg lastig, maar dat gaat me nu stukken beter af. Dat voelt zó krachtig! Het is een kwestie van blijven oefenen, maar oefening baart kunst he. Ook ík mag ruimte innemen op deze wereld. Het voelt alsof ik meer controle over m'n eigen leven heb.

— Sandra

Jurien de coach is een prettig persoon om mee te werken. Ik had echt het gevoel dat hij luistert en de feedback geeft die ik verwachtte van een coach. Ik ben echt verder gekomen, dit kwam vooral doordat we al vrij snel bij echte diepe gevoelens en patronen kwamen.

Hij stelt vragen en hij geeft je ook de tijd om na te denken. Hij heeft een goed gevoel voor het ritme van het gesprek. Het is fijn om door Jurien gecoacht te worden.

— Leo

Jurien is een hele fijne, betrokken en warme coach, die je al snel het gevoel geeft dat je vrijuit kunt praten over gevoelige zaken. Ik voelde geen veroordeling in het gesprek, maar vooral een grote warme compassie voor de worstelingen waar ik in zit. Dat, en het werkelijk gehoord worden, luchtte al enorm op.

De gesprekken brachten me inzicht en nieuwe manieren van kijken en denken en doen in bekende situaties die niet zulke functionele patronen triggerden. Stap voor stap werden deze patronen ontmanteld, en er werd samen met Jurien een alternatief ontdekt wat net zo waar is, maar veel functioneler is. Heel fijn.

Ik ben er nog niet helemaal, maar wel op de goede weg, en maak dankbaar gebruik van de extra coachsessies die Jurien biedt, om tot een goede afronding van deze leerweg met dit onderwerp te komen. Ook uit dit aanbod blijkt warme betrokkenheid overigens. Toch neemt Jurien de verantwoordelijkheid niet over. Hij staat naast je, kijkt mee over je schouder, houdt je waar nodig een spiegel voor, geeft je een alternatieve route of steunt als je bezig bent aan een fikse bergpas. Dat geeft vertrouwen.

— Maggy